Over Baanos Uitzendbureau

Baanos is een Uitzend-, Werving & Selectiebureau die werkzoekenden helpt aan een nieuwe baan in de duurzaamheidsbranche. Ons uitgangspunt is dat jij (weer) optimaal geluk ervaart in je werk. Daarom werken wij op een mensgerichte manier: we kijken niet alleen naar wat je kunt, maar vooral naar wie je bent. Jouw persoonlijke doelen en visie zijn belangrijk voor het vinden van de juiste match. Door samen te werken met betrouwbare bedrijven en partners vinden wij de juiste baan voor jou.

Bij Baanos is het mogelijk om rechtstreeks een dienstverband aan te gaan bij het bedrijf, maar het kan ook zijn dat je bij Baanos zelf in dienst komt. We bieden veel opleidingsmogelijkheden die vaak volledig worden vergoed. Alles om jou de volgende stap in je carrière te laten zetten! Baanos is:  mensgericht: we zetten jouw doelen en wensen voorop, betrouwbaar: we komen altijd afspraken na en betalen op tijd. Wij zijn blij wanneer bedrijven en werknemers hun doelen realiseren en werken aan een duurzame, gelukkige toekomst.

Vind jouw baan
 • 76 Beschikbare vacatures
 • 131 Actief werkzoekenden
 • 194 Kandidaten met een nieuwe baan

Onze diensten

Wij brengen kandidaten en opdrachtgevers bij elkaar. Niet alleen op basis van cv, maar ook de culturele aspecten van het bedrijf nemen we mee in onze zoektocht naar de juiste match. Baanos is de eerste stap naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel!

 • 1

  Uitzenden

  Baanos biedt de mogelijkheid om kandidaten naar bedrijven uit te zenden.

 • 2

  Werving en Selectie

  Baanos helpt bedrijven de juiste kandidaten te vinden door te werven en selecteren op basis van uw criteria.

 • 3

  Opleiding & Advies

  Baanos Biedt werkzoekenden mogelijkheden om zich om te scholen naar onze beschikbare functies.